Acte de caritate, Noutăți

Spiridușii YouHub în acțiune la Liceul economic Tulcea!

În luna cadourilor, echipa YouHub Association România și-a propus să aducă un zâmbet pe chipul copiilor din sistemul de protecție din România și din sistemul de protecție din Ucraina, care, din cauza conflictului armat, au fost strămutați pe teritoriul țării noastre.

Suntem recunoscători tuturor partenerilor și sponsorilor Asociației YouHuB Association pentru sprijinul oferit prin noi, copiilor vulnerabili, care nu sunt în sânul famiilor lor, ci în grija sistemului de protecție specială a copilului.

Bariera lingvistică dispare odată cu bucuria împodobirii bradului și desfacerii cadourilor, iar colindele, indiferent că sunt în limba română sau ucraineană, ne ajung direct la suflet.

Magia sărbătorilor de iarnă, îi face pe copii, chiar și pentru puțin timp, să nu se mai gândească la traumele suferite, greutățile vieții și la neajunsuri. Puterea copiilor de a visa, de a spera și de a crede în minuni, ne copleșește, iar pentru noi, echipa YouHub, asta ne dă speranța și încrederea pentru a face în continuare, bine.

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.