Noutăți

Evenimentul de închidere a proiectului “Creșterea eficacității sistemului de protecție specială a copilului printr-o mai bună utilizare a metodei managementului de caz”.

În cadrul evenimentului de închidere a proiectului ”Creșterea eficacității sistemului de protecție specială a copilului printr-o mai bună utilizare a metodei managementului de caz”, am participat alături de alți 100 de specialiști din țară, colegii, partenerii din proiect, la conferința de închidere unde au fost prezentate concluziile celor 18 luni de lucru, pe parcursul cărora au fost organizate focus grupuri, întâlniri regionale, întâlniri de lucru, de sesiuni de formare. 

Este nevoie de:

👉Alocarea unui număr de maximum 30 de copii unui manager de caz.

👉Managerii de caz să fie desemnați doar din rândul personalului DGASPC sau contractați special pentru a oferi acest serviciu.

👉Responsabilitățile managerului de caz să fie clare și precis delimitate.

👉DGASPC-urile și SPAS-urile să colaboreze pentru prevenirea intrării copiilor în sistemul de protecție specială, dar și pe perioada șederii acestora în sistem. 

🤝Mulțumim organizatorilor și le dorim mult succes în procesul de reglementare.

Mai multe detalii pe pagina proiectului >>>> https://www.sos-satelecopiilor.ro/utilizarea-metodei…/

Proiectul a fost derulat de SOS Satele Copiilor România, în parteneriat cu Centrul pentru Legislatie Nonprofit, FONPC și SOS-barnebyer și beneficiază de finanțare prin programul Active Citizens Fund – Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. 

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă!

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.