Mediu, Noutăți

”Cum reconstruim lumea de azi?” – workshop condus de Andreeas Novacovici și Cristian Lupu

Astăzi, în cadrul workshop-ului ”Cum reconstruim lumea de azi?”, copii și tineri, reprezentanți ai organizațiilor #WorldVisionRomania, #CSELTME (Consiliul Școlar al Elevilor, Liceul Teoretic Mihai Eminescu, Bârlad) și #AsociațiaBunăziuacopiidinRomânia au scris un mesaj de prezentare a activității de încheiere a Forumului Tinerilor, desfășurat la București, Palatul Parlamentului 17-19 noiembrie 2022.

“Haideți să ne gândim la o altă problemă de actualitate. Poluarea…

Poluarea este una dintre cele mai mari probleme întâlnite la nivel global, ce afectează tinerii în mod direct și negativ.

Lumea a fost de la început natură. De la începuturile timpurilor, odată cu apariția bacteriilor și formarea microorganismelor, natura a contribuit la dezvoltarea formelor de viață de pe Pământ.

Așa au apărut oamenii și declinul continuu al societății. Omul este principala cauză pentru care se întâmplă aceste nedreptăți, deoarece dorința de individualitate este mai presus decât cea morală. Război, foamete, sărăcie…

Diferite noxe răspândite în atmosferă poluează continuu planeta ceea ce duce la formarea efectului de seră și la apariția schimbării climatice. “

Workshop-ul a fost condus de colegii noștri Andreeas Novacovici și #CristianLupu.

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.