Noutăți

Conferința Vreau Acasă 2018

www.consiliultinerilor.ro

Conferința Vreau Acasă
Consiliul Tinerilor Instituționalizați, structura națională de reprezentare a copiilor și a tinerilor abandonați din România, structură unică în lume, organizează, alături de Hopes&Homes for Children, Youhub Association și Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca prin proiectul SASCA, în perioada 11-14 octombrie 2018, la Baia Mare, conferința internațională „Vreau Acasă”.

Prima ediție a conferinței este organizată sub egida Baia Mare Capitala Tineretului din România, în parteneriat cu: Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca prin proiectul SASCA, Youhub Association,  Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Maramureș, Consiliul Tineretului din România, Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România, Hope and Homes for Children România, Federația Organizaților Neguvernamentale pentru Copii FONPC, Ministerul Tineretului și Sportului România, UNICEF România.

Tema conferinței este „Independent, dar nu SINGUR!”. În cadrul dezbaterilor, vom aborda subiecte precum: deprinderi de viață independentă, politici de incluziune socială a tinerilor care au părăsit sistemul de protecție specială sau care sunt în procesul de părăsire a sistemului, politici naționale privind post-instituționalizarea tinerilor.

„Eveniment înscris în calendarul de activități organizate sub egida Proiectului „România educată” a Administrației Prezidențiale.

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.