Activitate, Noutăți, Uncategorized

Conferința organizată de #FONPC, #CARE Franța și Fundația #SERA România 

Astăzi, o parte din echipa umanitară Isaccea Blue Dot ? participă la conferința organizată de #FONPC, #CARE Franța și Fundația #SERA România cu contribuția uriașă a organizațiilor membre, inclusiv noi.
Suntem foarte recunoscători pentru oportunitatea de a ne fi unit forțele cu această minunată echipă de oameni și organizații care sunt acolo pentru a ajuta. Oricând și oriunde.
O scurtă istorie a modului în care a început Blue Dot.
Anul trecut, UNHCR, Agenția ONU pentru Refugiați și #UNICEF România și-au unit forțele și au decis să înceapă un cadru umanitar în România. Cu toții aveam o nevoie disperată de asistență organică datorită faptului că era pentru prima dată când România se afla în această situație.
CARE Franța a fost prima agenție internațională de ajutorare care a venit să ajute în Isaceea. Au fost la toate granițele cu Ucraina.
Am fost finanțați de CARE prin intermediul Fundației SERA România și al federației din care facem parte, FONPC.
După aceea, UNICEF România a fost peste tot la granițele cu Ucraina ??, peste tot. Au decis să își localizeze asistența umanitară și așa au fost implicate multe organizații de servicii sociale în parteneriatele de implementare.
Asociația Asociația YouHub România coordonează granița Isaccea cu Ucraina sub conducerea și finanțarea UNICEF și CARE.
Timpul zboară atunci când faci munca care îți place, noi ajutăm toți oamenii aflați în nevoie și aceasta este misiunea noastră.


Mulțumim tuturor colegilor noștri din serviciile sociale YouHub, donatorilor și partenerilor noștri!

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.