Noutăți

8 ani de activitate – YouHub Association

Mesajul Președintelui -Director General al YouHub Association cu ocazia împlinirii celor 8 ani de activitate ai Asociației YouHub Association

“Cu 8 ani în urmă, pe 22 octombrie eu și colegii mei am semnat ✍️ actele de înființare 📑 pentru Asociația YouHub Association România.

Azi e ziua fondării noastre, nu ne vine să credem că au trecut atât de repede 8 ani.

Am fost 3 membri și puțini voluntari la început și acum suntem un personal dedicat cu normă întreagă.

Am avut o mulțime de activități de sprijin comunitar și campanii de advocacy pentru legislația privind protecția copilului, adopții internaționale, proiecte de îmbunătățire a serviciilor sociale, parteneriate pentru management de caz și advocacy pentru ordine de ministru bune pentru sistemul de protecție. Am lucrat cu copiii din serviciile de protecție a copilului atât publice cât și private pentru a dezvolta abilitățile de viață independentă și pentru a le dezvolta abilitățile artistice 🎭🎨🖼️🎤 în ultimii 8 ani.

Lucrăm acum cu 200 de copii din diferite județe ale României, am fost selectați să colaborăm cu USAID și parteneri internaționali pentru a oferi un cadru global de sprijin pentru cei Care Leavers din întreaga lume 🌎 pentru a organiza o rețea care va ajuta tinerii în eforturile lor de a pleda pentru drepturile lor și de a-i sprijini să-și atingă obiectivele.

Sunt un Care Leaver și această motivație este împărtășită de întreaga echipă de la YouHub. vom ajuta cum putem.

Nu singuri, lucrăm cu organizațiile locale, grupuri mici de la firul ierbii, instituții și federații atât naționale cât și internaționale.

——

Anul trecut @Youhub Association cu sprijinul @UNICEF Romania, CARE International, Sera Foundation și membrii FONPC am demarat Programul de asistență umanitară Blue Dot 🔵 la granița orașului Isaccea cu Ucraina. Vă mulțumim pentru susținerea eforturilor noastre.

Mulțumesc 🙏

Drd. Andreeas Novacovici

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.